ONLINE TRAINING DOEN WAT JE WILT DOEN

Wat houdt de online training in?

Benieuwd of de online training bij jouw behoeften aansluit? Bekijk de video en ontdek wat de online training DOEN WAT JE WILT DOEN jou op kan leveren.

 

Ben je na het kijken van de video nog niet overtuigd of dit is wat jij nodig hebt, maak dan vrijblijvend een afspraak (30 minuten skype) met mij om je vragen voor te leggen.

HET RESULTAAT

In 10 weken van ‘ik weet het niet’ naar ‘ik weet het wel’.

ANTWOORDEN

Vind de antwoorden op je vragen; Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Welke baan past bij mij? Wat houdt me tegen? Hoe maak ik een goede keuze? Hoe bereik ik mijn doel?

OVERZICHT

De online training is vooral een bewustwordingsproces. Je krijgt structuur in je gedachten en weet wat je mogelijkheden zijn. Het is duidelijk wat voor jou het belangrijkst is.

Rust

Waar je nu twijfels voelt over welke kant je op moet zul je straks rust gaan ervaren. De vragen rondspoken over je mogelijkheden zijn beantwoord, je hebt een duidelijk doel.

Vertrouwen

Je hebt duidelijk onderzocht waar je kracht ligt. Ook weet je weer waar je je motivatie vandaan haalt. Duidelijk is welke functies en omgevingen daarbij passen. Je voelt dus het vertrouwen dat je het wilt, en kunt.

Zelfkennis

Je hebt veel over jezelf geleerd. Dat betekent dat je betere keuzes kunt maken, je kunt dichter bij jezelf blijven. En dat is niet alleen handig in je loopbaan, maar ook op alle andere terreinen in je leven.

Hulp in alle vormen

3,5 uur aan trainingsvideo's. 10+ oefeningen . 10 uur online Q & A sessies. Onbeperkt emailen met mij. Genoeg mogelijkheden dus om hulp in te schakelen als het nodig is.

REFERENTIES

De ervaringen van eerdere deelnemers.

Lisa – Casemanager ziektewet

Hoe heb je de training ervaren?

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Het was fijn om tijdens de groepssessies te merken dat ik niet de enige ben die worstelt met loopbaanvragen. René stelt de juiste vragen waardoor je zelf de antwoorden kan vinden die je nodig hebt. Hij is professioneel, deskundig en ik voelde me bij hem op me gemak

Kun je 3 dingen noemen die je geleerd hebt?

Uiteraard heb ik meer duidelijkheid gekregen over mijn interesses, competenties, waarden, belemmeringen, etc. Maar het allerbelangrijkste dat ik van René geleerd heb, is dat ik bij het zoeken naar een baan meer moet kijken naar mijn interesses en minder naar competenties. Mijn competenties (of ik er dus goed in zou zijn) waren voor mij het uitgangspunt als ik keek naar een baan die bij me zou passen. Deze constatering van René heeft mij echt aan het denken gezet.

In hoeverre kun je nu verder met je loopbaan?

Vrij in het begin van het loopbaantraject heb ik alsnog een andere baan gevonden. Dit gaf mij de gelegenheid nieuwe ervaringen op te doen en uit een negatieve spiraal te breken. Ik werk fulltime en ga voorlopig nog niet solliciteren naar een eventuele andere baan. Wel blijf ik nadenken over wat bij mij past en wat ik er zelf voor over heb om daar ook te komen. Tijdens onze laatste sessie hebben René en ik eigenlijk precies vastgesteld wat ik het liefst zou gaan doen: het kweken van groenten en kruiden voor (sterren)restaurants. Dit idee heb ik altijd weggewuifd, omdat ik het te risicovol vind om een eigen bedrijf te starten en het nog zo ver van me af staat. René gaf mij de tip om een plan te bedenken waarbij ik stappen in juiste richting zet, maar zekerheid gewaarborgd blijft. Eerste stap: een eigen stukje grond verkrijgen!

Wat vond je goed aan de training?
 • De digitale omgeving waarin de filmpjes bekeken konden worden.
 • De inhoud van de sessies (steeds de focus op één onderdeel als competenties, interesses, etc.)
 • De begeleiding door René. Hij staat altijd voor je klaar en weet waar hij het over heeft.
Wat vond je van René als begeleider?
 • Vriendelijk en betrouwbaar
 • Professioneel en deskundig
 • René staat écht voor je klaar. Je kan hem, naast de geplande sessies, altijd mailen met vragen. Op zijn reactie hoef je nooit lang te wachten. Hij denkt met je mee en stelt zo nodig (kritische) vragen.
Zou je deze training aanbevelen aan een ander?

Ik zou René aanbevelen als loopbaancoach. Sterker nog, dat heb ik al meerdere keren gedaan. De redenen daarvoor heb ik hierboven eigenlijk al benoemd: ik vind René een fijn mens en zijn begeleiding is professioneel en deskundig. Het is prettig om de sessies online te doen, omdat dit veel tijd bespaart.

Koen – Consultant

Hoe heb je de training ervaren?

De groepssessies waren fijn omdat je iedere keer over een ander onderwerp jezelf weer beter leert kennen. Bijvoorbeeld over je competenties of waarden. Sommige dingen wist je al wel over jezelf, maar was goed om dit uit te schrijven zodat het wat concreter werd. Door alle oefeningen en gesprekken heb ik nu een goed overzicht van wat belangrijk is waar ik op terug kan vallen.

Wat heb je geleerd?

Ik heb vooral geleerd dat ik duidelijke doelen moet stellen en niet bij de eerste tegenslag op moet geven. Ik heb ingezien dat ik een hoop plannen heb, waar ik niets mee gedaan heb omdat ik bij voorbaat dacht dat het niet ging werken. Nu ik beter weet waar mijn kwaliteiten en interesses liggen kan ik makkelijker plannen maken die ook bij me passen, en heb daar dan ook meer vertrouwen in.

In hoeverre kun je nu verder met je loopbaan?

Omdat ik het roer echt om wil gooien zijn er nog stappen te nemen. Ik ga het traject een vervolg te geven door samen met René deze stappen nog duidelijker in kaart te brengen en uit te gaan voeren. Door de online training weet ik waar ik heen wil waar ik dat niet zo goed wist, wat dat betreft kan ik dus zeker verder.

Wat vond je goed aan de training?
 • Ik vond de video’s erg fijn omdat je daar veel voorbeelden gaf, dat maakte bepaalde dingen duidelijker.
 • De combinatie van video, oefeningen en groepssessies maakte dat er veel gelegenheden waren om vragen te stellen en mezelf beter te leren kennen. 
 • De training heeft een duidelijke structuur, is wel intensief, maar daardoor kun je toch in een relatief korte tijd antwoorden op je vragen vinden.
Wat vond je van René als begeleider?
 • Erg prettig, vertelt niet wat je moet doen, maar stelt vooral veel vragen zodat je echt zelf moet nadenken.
 • Ondanks dat ik René heb leren kennen als een hele vriendelijk man, kan hij ook op de juiste momenten confronterend zijn.
 • Hij is erg betrokken en wil graag dat je uit de training haalt waar je voor kwam.
Zou je deze training aanbevelen aan een ander?

Zeker. Ik heb veel geleerd en René begeleidt dit op een goede manier. Je merkt dat hij op de achtergrond toch altijd aanwezig is als je hem nodig hebt. Het fijne aan een online training is dat je het gewoon s’avonds of in het weekend kan doen zodat je er geen vrij voor hoeft te nemen, en je hoeft ook nergens heen. Ik raad het zeker aan als je jezelf beter wilt leren kennen en zo kan ontdekken welke banen leuker zouden kunnen zijn.

INSCHRIJVEN

 • € 347

  • De antwoorden op je loopbaanvragen
  • Rust, overzicht en vertrouwen om je volgende stap te maken
  • 10 uur Online Q & A groepssessies om al je vragen live te bespreken
  • 3,5 uur trainingsvideo’s die je helpen inzicht in jezelf te krijgen
  • 10 Inzichtgevende oefeningen om te onderzoek wat je wilt en kunt
  • Onbeperkt vragen stellen via email en de leeromgeving als je vast loopt
  • Onbeperkt toegang tot de functiezoeker waar je jouw wensen matched met banen

   

Twijfel je of dit ook voor jou de oplossing is? Plan een vrijblijvend gesprek (via skype) in, dan beantwoord ik al je vragen.

VOOR WIE IS DE ONLINE TRAINING GESCHIKT?

Past deze training bij jou?

Deze training zal je helpen als je:

 •  je huidige baan niet leuk vind, maar niet goed weet wat je anders wilt
 •  wel weet wat je wilt, maar niet weet hoe je dit moet bereiken
 •  meer inzicht zou willen in wat je goed kunt
 •  jezelf niet langer wil remmen in je ontwikkeling
 • het lastig vindt om keuzes te maken
 • op de momenten dat het jou het best uit komt aan je ontwikkeling wilt werken

 

Er zijn 2 belangrijke dingen om te onthouden:

 • Naast dat het volgen van de training leuk en spannend is, komen er alleen antwoorden als jij daar hard voor werkt. Deze training is dus niet geschikt voor je als je niet de motivatie voelt om je volledig in te zetten.
 • Wees eerlijk tegen over jezelf als het gaat om de hoeveelheid begeleiding die je nodig hebt. Tijdens de online training ga jij het vooral zelf doen. Ben jij je bewust van jezelf, kun je goed reflecteren en weet je al veel over wat je kunt en wilt? Kies dan voor de Online Training. Heb je meer begeleiding nodig? Vraag je dan af of loopbaanadvies niet beter bij je past.

VEELGESTELDE VRAGEN

De antwoorden op de belangrijkste vragen vooraf.

Wanneer begint en eindigt de training?

Je hebt binnen 24 uur na aanmelden toegang tot de training, voor de rest van je leven. Elke week wordt er een les vrijgegeven zodat iedereen tijdens de online groepssessies met hetzelfde bezig is. De training heeft een specifieke opbouw waarbij je elke week een stap neemt. Je kunt de online training ook helemaal op je eigen tempo doen – jij bepaald wanneer je er aan werkt, en dus ook wanneer het klaar is.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven heb je onbeperkt toegang tot de training, zolang je wilt.

Wat als ik niet tevreden ben over de training?

Wanneer je niet tevreden bent, neem dan eerst contact met mij op. Dan kijken we of we het samen op kunnen lossen. Als dat niet lukt, en je blijft ontevreden dan heb je vanaf je aankoopdatum 30 dagen de mogelijkheid om het aankoopbedrag volledig terug te ontvangen.

Wat zijn Online Q & A groepssessies?

Als je voor persoonlijke begeleiding hebt gekozen is er om de week op woensdag of donderdagavond tussen 1930 en 2130 de mogelijkheid om vragen te stellen, LIVE. We ontmoeten elkaar online (skype conference) en kunnen zo met elkaar spreken over waar je tegen aan loopt. We zullen dit met de gehele groep doen die de training volgt. Zo ontstaan er ook kansen om van elkaar leren. Daarnaast doen we samen elke keer een oefening om meer bewustwording te creëren over wat je wilt, kunt en mogelijk tegenhoudt.