Op zoek naar loopbaancoaching in Haarlem?

Je hebt het niet meer zo naar je zin in je huidige baan, maar weet niet goed wat je alternatieven zijn.  Of misschien weet je wel wat je zou willen, maar  weet je niet hoe je dat kunt bereiken of kun je moeilijk kiezen.

.

 

Kuylenburg Loopbaanadvies helpt je graag verder. Door middel van gesprekken, oefeningen en testen onderzoeken we wat voor jou belangrijk is om weer met plezier te kunnen werken, en hoe je van je huidige naar je gewenste situatie kan komen. En woon je in Haarlem of omgeving dan heb je geluk, de loopbaancoaching vindt plaats op een prachtige lokatie. Hier kun je goed loskomen van de situatie waar je je nu in bevindt.

Loopbaancoaching in Haarlem aan de grachten

WAT LEVERT LOOPBAANCOACHING OP?

Natuurlijk leer wat je alternatieven op de arbeidsmarkt zijn, maar wat loopbaancoaching nog meer oplevert is het gevoel wat daarbij hoort.

Rust

Misschien ga je al tijden in cirkels over de vraag wat je liever zou doen, of wat je zou kunnen doen. Steeds weer loop je vast en zie je door de bomen het bos niet meer. Maar je blijft nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Samen maken we je mogelijkheden overzichtelijk, we brengen structuur in je gedachten aan. Dat geeft rust.

Vertrouwen

Soms weet je wel wat je liever zou doen, maar weet je niet hoe je moet beginnen. Of je vraagt je af of je het wel kan, of het niet te laat is. Door middel van loopbaancoaching zorgen we voor realistische alternatieven die passen bij waar je goed in bent of kunt worden. Zo groeit het vertrouwen dat je de volgende stap ook kán nemen.

Zin

Als wij in Haarlem klaar zijn met jouw loopbaancoachingstraject heb je een nieuw doel. Omdat je weet wat er voor nodig is om dat te bereiken voel je ook de zin om er aan te gaan beginnen. De uitkomst is namelijk altijd dat je inzicht hebt in mogelijkheden die meer plezier en voldoening kunnen opleveren dan je huidige baan.

REFERENTIES

Klaar om de volgende stap te nemen en je mogelijkheden te verkennen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

RENE KUYLENBURG; JOUW LOOPBAANCOACH IN HAARLEM.

Reeds 10 jaar ben ik als loopbaancoach actief in Amsterdam en Haarlem. Op een gestructureerde, praktische en doelgerichte wijze onderzoek ik samen met jou wat je het liefst zou doen. We kijken naar je huidige achtergrond (competenties, interesses, drijfveren & persoonlijke eigenschappen + je CV) en dat vertalen we naar concrete alternatieven. Om vanuit daar een plan te maken van hoe je van A naar B kunt komen.

 

Om dit goed te kunnen doen maak ik gebruik van mijn ervaring, analytisch- en empatisch vermogen en betrokkenheid om jou zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Eigenlijk tot het punt dat je er zelf verder uit kan komen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, welke keuze je moet maken, maar help je te leren dit zelf te kunnen doen. Want er zullen nog veel meer momenten zijn in je leven waarop je weer even je positie moet bepalen om vervolgens je weg in dezelfde of een andere route te vervolgen.

Vragen? Ik beantwoord ze graag.

rene-kuylenburg loopbaancoach Haarlem

René Kuylenburg

LOCATIE LOOPBAANCOACHING HAARLEM

Kuylenburg Loopbaanadvies

Nieuwe gracht 3

2011 NB Haarlem