Op zoek naar loopbaancoaching in Amsterdam?

De meest gestelde vraag die ik als loopbaancoach krijg is; welke mogelijkheden zijn er voor mij naast wat ik nu doe? Gevolgd door; ik weet wel wat ik wil, maar kan ik dat wel en hoe kan ik dat bereiken?

Loopbaancoaching helpt om antwoord te krijgen op dit soort vragen, zodat je weer verder kunt. Door in gesprek te gaan, oefeningen te doen en eventueel testen in te zetten kom je weer in contact met wat jouw sterke punten, drijfveren, interesses en wensen zijn.  Dit vertalen we in concrete alternatieven op de arbeidsmarkt. Als loopbaancoach ben ik met name in Amsterdam werkzaam vanuit een prachtige lokatie aan het Vondelpark.

Loopbaancoaching-Amsterdam

WAT LEVERT LOOPBAANCOACHING OP?

Je leert jezelf beter kennen, krijgt inzicht in je mogelijkheden, maar wat loopbaancoaching geeft is een antwoord op de twijfel en frustratie.

INZICHT

Samen met een loopbaancoach leer je vooral jezelf beter kennen. Daarmee verandert ook je perspectief op je zelf, én je mogelijkheden. Wat is je doel? Wat drijft je? Wat belemmert je? Wat wil je ontwikkelen? Allemaal vragen waar je belangrijke antwoorden op gaat vinden die je nodig hebt om meer uit jezelf en je werkende leven te halen.

ZIN

Na gemiddeld 5-6 ontmoetingen in Amsterdam heb je een nieuw in beeld. Je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Je voelt dat het je (werkende) leven prettiger kan maken om je plan uit te gaan voeren. En ondanks dat dit ook spannend kan zijn, heb je er vooral zin in. Je voelt nieuwe energie. En wanneer je wilt begeleidt ik je verder bij het uitvoeren van je stappen.

VERTROUWEN

Naast dat je leert wat je mogelijkheden zijn, wil je natuurlijk ook weten of deze haalbaar zijn. We leggen ze naast jouw competenties, CV en kansen op de arbeidsmarkt. Zo kun je er vertrouwen in gaan krijgen dat je nieuwe doel ook haalbaar is. Als loopbaancoach help ik jou met het maken van een plan om van je huidige naar je gewenste situatie te komen.

RUST

Je bent misschien al een tijd bezig om te bedenken wat je anders zou willen en kunnen. Maar echt duidelijker wordt het niet. Meestal kom je steeds bij dezelfde opties uit, maar die spreken niet aan. Gaandeweg groeien twijfel en frustratie. Loopbaancoaching helpt om ook alternatieven inzichtelijk te maken waar je nog niet aan dacht. Dat geeft rust.

REFERENTIES

RENE KUYLENBURG; JOUW LOOPBAANCOACH IN AMSTERDAM.

Reeds 10 jaar ben ik als loopbaancoach actief in Amsterdam en Haarlem. Op een gestructureerde, praktische en doelgerichte wijze onderzoek ik samen met jou wat je het liefst zou doen. We kijken naar je huidige achtergrond (competenties, interesses, drijfveren & persoonlijke eigenschappen + je CV) en dat vertalen we naar concrete alternatieven. Om vanuit daar een plan te maken van hoe je van A naar B kunt komen.

Om dit goed te kunnen doen maak ik gebruik van mijn ervaring, analytisch- en empatisch vermogen en betrokkenheid om jou zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Eigenlijk tot het punt dat je er zelf verder uit kan komen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, welke keuze je moet maken, maar help je te leren dit zelf te kunnen doen. Want er zullen nog veel meer momenten zijn in je leven waarop je weer even je positie moet bepalen om vervolgens je weg in dezelfde of een andere route te vervolgen.

Vragen? Ik beantwoord ze graag.

CONTACT KUYLENBURG LOOPBAANCOACH AMSTERDAM

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een email, bel me op, of laat een bericht achter dan neem ik contact met jou op.

AMSTERDAM VONDELPARK
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

NIEUWE GRACHT HAARLEM
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Email: rene@kuylenburg-loopbaanadvies.nl
Telefoon: +31646224016