Op zoek naar loopbaancoaching in Amsterdam?

De meest gestelde vraag die ik als loopbaancoach krijg is; welke mogelijkheden zijn er voor mij naast wat ik nu doe? Gevolgd door; ik weet wel wat ik wil, maar kan ik dat wel en hoe kan ik dat bereiken?

 

Loopbaancoaching helpt om antwoord te krijgen op dit soort vragen, zodat je weer verder kunt. Door in gesprek te gaan, oefeningen te doen en eventueel testen in te zetten kom je weer in contact met wat jouw sterke punten, drijfveren, interesses en wensen zijn.  Dit vertalen we in concrete alternatieven op de arbeidsmarkt. Als loopbaancoach ben ik met name in Amsterdam werkzaam vanuit een prachtige lokatie aan het Vondelpark.

Loopbaancoaching Amsterdam

HET RESULTAAT VAN LOOPBAANCOACHING.

Je leert jezelf beter kennen, krijgt inzicht in je mogelijkheden, maar wat loopbaancoaching geeft is een antwoord op de twijfel en frustratie.

Rust

Je bent misschien al een tijd bezig om te bedenken wat je anders zou willen en kunnen. Maar echt duidelijker wordt het niet. Meestal kom je steeds bij dezelfde opties uit, maar die spreken niet aan. Gaandeweg groeien twijfel en frustratie. Loopbaancoaching helpt om ook alternatieven inzichtelijk te maken waar je nog niet aan dacht. Dat geeft rust.

Vertrouwen

Naast dat je leert wat je mogelijkheden zijn, wil je natuurlijk ook weten of deze haalbaar zijn. We leggen ze naast jouw competenties, CV en kansen op de arbeidsmarkt. Zo kun je er vertrouwen in gaan krijgen dat je nieuwe doel ook haalbaar is. Als loopbaancoach help ik jou met het maken van een plan om van je huidige naar je gewenste situatie te komen.

Zin

Na gemiddeld 5-6 ontmoetingen in Amsterdam heb je een nieuw in beeld. Je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Je voelt dat het je (werkende) leven prettiger kan maken om je plan uit te gaan voeren. En ondanks dat dit ook spannend kan zijn, heb je er vooral zin in. Je voelt nieuwe energie. En wanneer je wilt begeleidt ik je verder bij het uitvoeren van je stappen.

REFERENTIES

Klaar om de volgende stap te nemen en je mogelijkheden te verkennen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

JOUW LOOPBAANCOACH IN AMSTERDAM; RENE KUYLENBURG

Al weer 10 jaar werk ik als loopbaancoach in Amsterdam. Op een gestructureerde, praktische en doelgerichte manier ontdekken we samen welk werk het best past bij wie jij bent, wat jij wilt en wat je kunt. Dat vertalen we naar concrete en haalbare alternatieven. Om vanuit daar een plan te maken zodat je met zin en vertrouwen verder kunt op je weg naar meer voldoening, uitdaging en plezier.

 

Om jou als loopbaancoach optimaal te helpen maak ik gebruik van mijn opleiding, kennis van de arbeidsmarkt, ervaring, analytisch- en empatisch vermogen en betrokkenheid. Je komt vaker in je leven op dit soort kruispunten te staan, daarom vind ik het belangrijk om je mee te geven hoe je jouw loopbaanvragen en de keuzes die daarbij komen kijken steeds beter zelf kan beantwoorden.

 

Ben je benieuwd of loopbaancoaching jou kan helpen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek in Amsterdam dan bespreken we de mogelijkheden.

loopbaancoaching amsterdam rene-kuylenburg

René Kuylenburg

LOCATIE LOOPBAANCOACHING AMSTERDAM

Kuylenburg Loopbaanadvies

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam