PERSONAL COACHING

Wat houdt personal coaching in?

Benieuwd of de personal coaching bij jouw behoeften aansluit? Bekijk de video en ontdek wat de 1 op 1 begeleiding van René jou op kan leveren.

 

Ben je na het kijken van de video nog niet overtuigd of dit is wat jij nodig hebt, maak dan vrijblijvend een afspraak (online via skype/offline in Amsterdam/Haarlem) met mij om je vragen voor te leggen.

HET RESULTAAT

Je ziet nieuwe kansen en voelt zin en vertrouwen deze te verzilveren.

ANTWOORDEN

Vind de antwoorden op je vragen; Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat geeft mij voldoening? Welke baan past bij mij? Wat houdt me tegen? Hoe maak ik een goede keuze? Hoe bereik ik mijn doel?

OVERZICHT

Je krijgt structuur in je gedachten en weet wat je mogelijkheden zijn. Het is duidelijk wat voor jou het belangrijkst is. Samen kijken we welke volgende stap het best bij jouw past en zorgen we dat je je nieuw doel bereikt.

Rust

Waar je nu twijfels voelt over welke kant je op moet zul je straks rust gaan ervaren. De vragen rondspoken over je mogelijkheden zijn beantwoord, je hebt een duidelijk doel. En je weet wat je moet doen om het te bereiken.

Vertrouwen

Je hebt duidelijk onderzocht waar je kracht ligt. Ook weet je weer waar je je motivatie vandaan haalt. Duidelijk is welke functies en omgevingen daarbij passen. Je voelt dus het vertrouwen dat je het wilt, en kunt.

Zelfkennis

Je hebt veel over jezelf geleerd. Dat betekent dat je betere keuzes kunt maken, je kunt dichter bij jezelf blijven. En dat is niet alleen handig in je loopbaan, maar ook op alle andere terreinen in je leven.

Persoonlijke begeleiding

Gesprekken, oefeningen, testen alles staat jou ter beschikking om antwoorden te vinden. Het is fijn om te weten dat je een hulplijn hebt die je kan inschakelen tot jij het gevoel hebt dat je zelf verder kunt.

REFERENTIES

De ervaringen van eerdere deelnemers.

HULPMIDDELEN

Dit zetten we in om jouw doel vorm te geven en te bereiken.

 • PERSONAL COACHINGSTRAJECT

  • 8-12 één op één gesprekssessies (skype en/of face to face) om inzichten te krijgen in wat voor jou belangrijk is, wat je goed kunt en wat je wilt.
  • Onbeperkt email- en telefonisch om je op ieder moment bij te staan als je vastloopt of vragen hebt.
  • Toegang tot wetenschappelijk onderbouwde testen om meer inzicht te krijgen in jouw capaciteiten, persoonlijkheid, interesses en motivatie.
  • Onbeperkt toegang tot de functiezoeker waar je jouw wensen matched met banen.
  • Hulp bij het uitwerken van het plan waarmee je jouw doel gaat bereiken.
  • Hulp bij het zoeken van geschikte vacatures. Feedback op CV en Motivatiebrief, het voorbereiden van de gesprekken en het vergroten van je online aanwezigheid.

Twijfel je of dit ook voor jou de oplossing is? Plan een vrijblijvend gesprek (via skype) in, dan beantwoord ik al je vragen.